SHIPSFORSALE SWEDEN

Välkommen till Djurgårdsvarvet

The Scandinavian Shipbroker

  • Vi har över 30 års erfarenhet inom köp och försäljning av bland annat arbetsbåtar, bogserbåtar, passagerarfartyg och mindre lastfartyg.
  • Vi är utsedda till exklusiva mäklare för bland andra kustbevakningen, sjöfartsverket och sjöräddningens fartyg.
  • I fartygskatalogen till vänster finner du en aktuell lista med de fartyg vi har försäljningsuppdrag på och även många av tidigare sålda fartyg.
  • Fullständig dokumentation och bilder finns tillgängligt för varje fartyg.
  • Genom vårt kontaktnät har vi kännedom om de flesta fartygen till försäljning såväl i Skandinavien som på den globala marknaden.
  • Finner du inte vad du söker, kontakta oss för konsultation.

Alla fartyg i fartygskatalogen har inspekterats och fotograferats av Shipsforsale Sweden. Vi har ensamrätt på försäljningen av samtliga fartyg, utan mellanhänder. Alla bilder tillhör Shipsforsale Sweden AB och får inte distribueras.


Har du provat att gå runt på fartyget?

Det är vad vi kallar för 360-graders Virtual Tour! Nu har vi tagit nästa steg i att försöka visa dig hela fartyget via hemsidan. Detta kommer finnas på alla kommande fartyg som vi får till försäljning. Det handlar om att vi har tagit en väldigt massa bilder och sytt ihop dem till stora panoramabilder och som sen sys ihop det till en 360-graders sfär. På varje båtsida finns denna bild som du ser nedan (Take a tour). Klickar du på den så startar den virtuella turen. Du kan gå ombord och klicka dig runt på fartyget för att se dig omkring.

Klicka på bilden och prova att kika närmare på fartyget Petter Gedda som vi har dokumenterat. Men lär dig först dessa symboler...

För att manövrera på skärmen och komma vidare så fungerar det ungefär som på Google Street View. Man klickar med musen, håller in knappen och drar bilden åt höger, vänster, uppåt eller nedåt medans man håller knappen intryckt. Beroende på skärmstorlek som du har så kan man även zooma in på saker och titta närmare. Det finns vissa symboler som man ska hålla utkik efter i bilden.

 Klickar du på den vita pilen så tar dig till nästa panorama och vidare ombord på fartyget. De kan finnas bakom dig eller ovanför dig och ofta finns det flera stycken om du tittar runt. Håller man muspekaren ovanför den vita pilen så står det oftast vart den leder. Klickar du på den blå flaggan med kameran, finns en stillbild att kika på. Ser du Play-knappen på himlen så kan du se ett filmklipp.

Ibland finns det även en ritning till vänster i bild där man kan navigera sig mellan alla olika panoraman och klicka sig direkt till det som man vill titta på. I ritningen kan man även se åt vilket håll man tittar ombord. Testa att klicka på de röda punkterna. Senare kommer man att kunna öppna alla skåp, dörrar och luckor och se vad som finns innanför, man kommer även att kunna kika på dokument och certifikat direkt som ligger på skrivbordet, men det återkommer vi med...

Senaste fartyg till salu

Senast sålda fartyg

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev för information om nyinkomna fartyg till salu. Lägg till info@shipsforsale.se i din adressbok.