Pråmar och pontoner | Nordens ljus

Nordens ljus

Pris: Konkursboet ber om bästa bud efter inspektion.

Restaurangpråm, med måtten 24,7 X 6,1m, säljes av konkursbo i samarbete med konkursförvaltare. Pråmen är belägen på Kungsholms Strand invid Sankt Eriksbron. En ny ägare kan ev. få en närliggande kajplats efter ägar- och verksamhetsprövning av Stockholms Hamnar. Den tidigare ägaren fick bygglov innan konkursen, 23-09-19. Se mer under dokument.

Restaurangkök på nedre däck vilket sammanbinds med ett mindre serveringskök på huvuddäck, via både trappa och mathiss. Serveringskök i anslutning till matsal,l som med nuvarande möblering tar emot ca 35 sittande gäster. Ytterligare en salong i aktern för ca 15 sittande gäster.

På nedre däck återfinns en lokal som idag används som galleri, för spelningar mm. I anslutning till lokalen finns en trivsam och ombonad pub, för ca 15-20 sittande gäster.

Fullständig inventarielista samt ritningar för bygglovsansökan återfinns under dokument. Underlaget kan komma att utökas kommande tid.

Nordens Ljus kan inspekteras efter överenskommelse.

Bilder

Stockholm, november 2023.

Huvuddäck. Entre med toalett. Rymlig salong med köksdel och bar mot salong. Trappa ner till kök.

Mindre konferensrum / salong på huvuddäck.

Galleridel under däck. Ingång till pub samt kök på vardera sida om rummet.

Pub under däck. Toalett.

Kök under däck. Trappa upp till köksdelen på huvuddäck samt utgång till galleri.


Alla uppgifter hålls för att vara korrekta men kan ej garanteras.Viss utrustning ombord kan komma att bytas ut eller plockas bort.
Copyright © Alla bilder, video och text är copyright 2023-2024 Shipsforsale Sweden AB. Innehållet på denna webbplats är endast för personligt, icke-kommersiellt bruk och får inte användas utan tillstånd. För något annat ändamål, kontakta info@shipsforsale.com