Pråmar och pontoner | Afrodyta Pepperland Hostel

Afrodyta Pepperland Hostel

I fören är ett litet kontor med cafeteria och gästdatorer och wifi-anslutning.
På babord sida är ett litet förråd och byssan.
Därefter kommer på babord sida en duschavdelning med fyra duschrum/handfat och en toalett. På Styrbord sida två toaletter och uppgång till soldäck/nedgång till undre däck och därefter är de två damtoaletterna.
Totalt är det 8 stycken dubbelhytter för gäster på huvuddäcket.

Litet akterdäck med ett manuellt ankarspel. Under däck är det från för ifrån räknat, det före detta generatorrummet som idag är verkstad och färgförråd. Ett pannrum med en värmepanna som förser alla hytter och utrymmen med centralvärme.
Akter där om kommer på babords sida är ett litet kök med arbetsbänkar, diskbänk, kyl/frys och mathiss upp till huvuddäck och soldäck.
På styrbords sida är ett före detta matförråd som är verktygsförråd numer och
Ett tidigare grönsaksförråd som är ombyggt till en enklare besättningshytt men kan användas som en gästhytt för en gäst i nödfall. På andra sidan korridoren är ett linne förråd och ett litet förråd där en Stiebel Eltron varmvattenberedare förser duschar och handfat med varmvatten. Duscharna och toaletten i akter tar vatten från landanslutning och övriga toaletter använder sjövatten. Ett tidigare torkrummet är ytterligare ett förråd idag.
Midskepps ligger en svartvattentank som töms från sugbil. En gråvatten tank som rymmer 8000 l är på andra sida fartyget och som också töms från däck. Två vattentankar med pejlrör ligger midskepps.
Akter om dessa utrymmen är på undre däcket 2 singelhytter och 7 dubbelhytter.
Litet akterdäck med ett manuellt ankarspel.

Soldäck som är 18 x 5 meter med en liten bar med 410 liters drickakyl i fören och ett personalutrymme med diskbänk/tvättställ, kyl/frys. Toalett för bargästerna finns en trappa ner på akterdäcket. Tillträde till soldäck kan ske även utifrån kajen via aluminiumlandgång.

Allmänna Uppgifter

  • Största längd: 38.36 meter
  • Längd: 38.10 meter
  • Största bredd: 7.27 meter
  • Byggnadsvarv: Plocka Stocznia Rzeczna, Plock, Polen
  • Byggår: 1985