<a href='/sv/shipcategory//cat/6'>Fritidsfartyg</a> | Fällaren

Fällaren

A 236 Fällaren

Fällaren kommer att flyttas från Beckholmen till Högmarsö under slutet på oktober.

Fällaren är ett av Stockholms mest välskötta fritidsfartyg. Stora pengar har investerats av hennes olika ägare; blästring, målning och ombyggnationer. Under 1990-talet byggdes hon om till fritidsfartyg/bostad. Under 2017 byggdes hon om till nuvarande skick och har idag tre separata lägenheter. Fartyget är regelbundet slipdraget och maskineriet regelbundet servat.

Tidigare ägare certifierade henne som fritidsfartyg för fartområde C. I dag krävs uppgradering av bland annat radio och säkerhetsutrustning för att få ett C-områdescertifikat. Är nycertifierad för E-området augusti 2019.

Fällaren ägs av ett aktiebolag och ägarna ser helst att fartyget säljs i bolagsform. Bud på endast fartyget kommer också att övervägas, vid bud på endast fartyget tillkommer moms. Fällaren kan inspekteras på på Högmarsö utanför Stockholm.

Allmänna Uppgifter

  • Största längd: 31.93 meter
  • Längd: 29.94 meter
  • Största bredd: 6.30 meter
  • Byggnadsvarv: Kalmar Varv
  • Byggår: 1941

Vill du få bilder och info före alla andra? Vi skickar då ett meddelande med en hemlig länk där du kan se informationen när vi lägger in den innan fartyget hamnar på hemsidan, bilder och certifikat.
Fyll i din e-post nedan. Glöm inte att lägga till info@shipsforsale.com i din adressbok så att det inte fastnar i spamfilter. 
Vi skickar enbart ut kort information om nya fartyg som vi får till försäljning till den adressen som du fyller i. Vi spammar inte med onödig information. Vill man ha onödig information kan man gå till vår Facebooksida.